top of page
5F4A1597.jpg

Vegetarische catering

De Gezonde Brabander verzorgt met liefde en plezier de catering voor lunch, diner, buffet of hapjes voor borrelplanken. Dit kan zijn voor 2 personen, een klein gezelschap of een grote groep. Alles behoort tot de mogelijkheden.
Ook is er iedere week de mogelijkheid om vers bereide maaltijden en granola te bestellen en af te halen.

Wat is er allemaal mogelijk

 

Heb je iets te vieren, komen vrienden of familie gezellig lunchen, dineren of borrelen, wil je tijdens een BBQ je gasten eens verrassen met heerlijke salades of heb je gewoon een keer geen zin of tijd om zelf de keuken in te duiken, dan bereid ik het met liefde en plezier voor je.
Dit kan zijn voor 2 personen, een klein gezelschap of een grote groep. Alles behoort tot de mogelijkheden.

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en daarom wordt elke opdracht op maat gemaakt en afgestemd op jouw wensen. Alles is bespreekbaar.

Ik kook volgens de principes van de natuurvoeding. Dat houdt in dat ik kook met pure, verse ingrediënten die zo min mogelijk zijn bewerkt en die passen bij het seizoen waarin we ons bevinden.
Als ik bak, is dit zonder gebruik van geraffineerde suiker.
Dus voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.

Ik wil mensen graag laten ervaren dat je heerlijk, gevarieerd en volwaardig kunt eten zonder vlees of vis, 

daarom serveer ik vegetarische gerechten en hapjes.


Enkele voorbeelden van wat ik graag maak:

  • een lunch met soep, vers brood en een salade

  • maaltijdsalades

  • salades (bijvb. voor bij de barbecue)

  • soepen

  • ovenschotels

  • hartige taarten

  • granola

  • taart, cake, bliss balls

  • borrelplanken met hapjes


Mocht je interesse en/of vragen hebben, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op en dan kunnen we samen kijken naar je wensen, je budget en wat de mogelijkheden zijn. Op basis daarvan maak ik een vrijblijvende offerte.

Afhaalmaaltijden


Op afspraak is er de mogelijkheid om vers bereide maaltijden te bestellen en af te halen.

Houd ook mijn Instagram- en Facebookpagina in de gaten voor het menu van "Eten wat de pot schaft". Dit menu bestaat uit een voor-, hoofd- en nagerecht.

Je bestelling kun je dan doorgeven tot en met donderdagavond en op vrijdag tussen 16.00-18.00 uur op komen halen. De gerechten worden koud geleverd en kun je thuis eenvoudig opwarmen (op het vuur of in de oven).
Ben je niet in staat om het zelf te komen halen, dan wil ik tegen een kleine vergoeding je bestelling ook thuis bezorgen (binnen een straal van 15 km, daarbuiten in overleg)

de Gezonde Brabander

bottom of page