top of page
5F4A1624.jpg

Over

Anne-Marie

Mijn naam Anne-Marie Kamp.
Ik ben eigenaresse van de Gezonde Brabander en Natuurvoedingsadviseur.

Iets meer over mij


Ik ben Anne-Marie en eigenaresse van de Gezonde Brabander.

Mijn grote passie is koken. De blije gezichten als je eten op tafel zet, de gezelligheid  en het opeten ervan, maken me blij. Eten moet voor mij lekker zijn en je moet er vooral van genieten!

Veel van mijn tijd breng ik dan ook door in de keuken en anders zit ik met mijn neus in de kookboeken of ben ik te vinden in mijn moestuin. Hoe bijzonder is het toch iedere keer weer dat er uit zo'n klein zaadje zoveel moois en lekkers kan groeien. En als het dan de tijd heeft gehad om te volgroeien en rijp te worden, dat je het dan zelf kunt oogsten en een paar uur later op je bord ligt. 

Tijdens mijn zoektocht naar voeding die me energie gaf in plaats van energie kostte, is natuurvoeding op mijn pad gekomen en ben ik me daar in gaan verdiepen. Na de cursus Puur Koken aan de Groene Kookacademie was het voor mij helemaal duidelijk dat dit was wat ik zocht. 

Voeding zoals de natuur het bedoeld heeft. Puur, vers, zo min mogelijk bewerkt, uit het seizoen, het liefst biologisch en uit de regio. En er worden alleen groepen voedingsmiddelen uitgesloten als dit nodig is voor bijvoorbeeld ziekte of een allergie of als het een bewuste keuze is om geen vlees, vis of dierlijke producten te eten. 

 

Ik wilde de ervaring van mijn zoektocht en mijn passie voor het koken graag delen met anderen en ben daarom gestart met de Gezonde Brabander en het geven van kookworkshops.

Dit is inmiddels uitgebreid met catering, afhaalmaaltijden en het koken op locatie bij workshops, cursussen, trainingen en yoga weekenden/weken en retraites.

Inmiddels ben ik gediplomeerd Natuurvoedingsadviseur  en geef ik ook voedingsadvies aan mensen die op zoek zijn naar een gezond(er) voedingspatroon en een vitaler leven.

Tijdens de opleiding tot Natuurvoedingskok  heb ik me nog meer kunnen verdiepen in de relatie tussen voeding en gezondheid en heb ik me kunnen specialiseren in het koken voor diverse doelgroepen.

 

Ik ben een blij mens want ik mag doen wat ik leuk vind!

Liefs, Anne-Marie 

tomaatschijf.png
broccoli.png
bottom of page