top of page

Koken

op locatie

De Gezonde Brabander kookt op locatie tijdens trainingen, bijeenkomsten, yoga weekenden/weken en retraites.
Ontbijt, lunch, diner en tussendoortjes behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Wat is er allemaal mogelijk?

 

Organiseer je binnenkort een dagworkshop, vergadering, training of presentatie en wil je daarbij een goed verzorgde lunch en iets lekkers voor bij de koffie/thee of geef je een yoga weekend/week of retraite en wil je graag alle maaltijden verzorgd hebben, dan bereid ik dit met liefde en plezier voor jou en je gasten / deelnemers.

Ik ontzorg  jou als gastheer / gastvrouw zodat jij je compleet kunt focussen op de gasten / deelnemers. En ik zorg ervoor dat iedereen op een gezonde wijze in de watten wordt gelegd.
 

Ik kook volgens de principes van de natuurvoeding.

Dat houdt in dat ik kook met pure, verse ingrediënten die passen bij het seizoen waarin we ons bevinden en die zo min mogelijk zijn bewerkt. Als ik bak, is dit zonder gebruik van geraffineerde suiker.
Dus voeding zoals de natuur het bedoeld heeft.
De natuurkeuken sluit geen voedingsmiddelen uit maar ik wil mensen graag laten ervaren dat je heerlijk, gevarieerd en volwaardig kunt eten zonder vlees of vis, 

Ik hecht veel waarde aan een persoonlijke benadering en daarom worden de te bereiden gerechten in goed overleg afgestemd op jouw wensen.

Heb je vragen of wil je weten of iets mogelijk is, neem dan gerust vrijblijvend contact met me op en dan kunnen we samen kijken naar je wensen en de mogelijkheden.

Op basis daarvan maak ik graag een vrijblijvende offerte.

de Gezonde Brabander

bottom of page